مصرف هويج، قارچ، انار و چاي سبز از جمله اقدامات پيشگيرانه در برابر ابتلا به آنفلوانزاي خوكي است. همانطور كه ميدانيد هر روز بر شمار مبتلايان به آنفلوانزاي خوكي افزوده ميشود، پس براي عدم ابتلا به اين بيماري و حذف اين روند، پيشگيريهاي اساسي بايد صورت گيرد.در اينجا متخصصان به توضيح 4 ماده غذايي پرداختهاند كه سيستم ايمني بدن را در مقابله با اين ويروس مقاومتر ميكند.
هويج
براي مقابله با اين بيماري، هويج ، انتخاب مناسبي است، چراكه منبع غني از بتاكاروتن است و بتاكاروتن، مقاومت بدن را در مقابله با اين بيماري، بالا ميبرد.طبق تحقيقات هر چه بتاكاروتن بيشتر مصرف شود، سلولهاي ايمني بدن كه شامل سلولهاي كشنده طبيعي هستند، گستردهتر ميشوند.
قارچ
شما حتما از شنيدن اين خبر كه سس قارچي كه معمولا روي استيك ميريزيد، سيستم ايمني بدن را مقاوم ميكند، خوشحال خواهيد شد.طبق تحقيقات اخير با استفاده از قارچ ، سلولهاي كشنده طبيعي افزايش پيدا ميكنند و در نتيجه سيستم ايمني بدن مقاومتر ميشود.
انار
يكي از دلايلي كه از انار به عنوان ميوهاي فوقالعاده ياد ميشود، داشتن خاصيت آنتياكسيداني آن است.انار بيشترين ظرفيت آنتي اكسيداني را براي مهار يا خنثيسازي راديكالهاي آزاد دارد و با داشتن اين خاصيت ميتواند با بيماريهاي مختلف از جمله آنفلوانزا، مقابله كند. اگر انار در دسترس شما نيست ميتوانيد از آب انار بدون شكر استفاده كنيد.
چاي سبز
در چاي سبز نوعي آنتياكسيدان به نام "كاتچين" وجود دارد كه ميتواند سلولهاي ايمني بدن را افزايش دهد و طبق تحقيقات انجام شده، اين ماده حركت انتشار ويروس را كند ميكند. از ديگر تركيبات چاي سبز،"التيانين" است.طبق تحقيقاتي كه در هاروارد انجام شده، اين ماده، مقاومت سيستم ايمني بدن را افزايش ميدهد.